inrikesresor.nu


 

Tävlingsregler

 Tävlingens upplägg
Tävlingen består av två delar:
1) Den första är en tävling för att nå finalen.
Här kan man på olika sätt förbättra sina möjligheter att nå finalen.

2) Andra delen är finalen som helt avgörs på utslagsfrågor samt en motiveringsfråga. Den som har bästa motivering kommer att utses av juryn till vinnare i tävlingen.

Priserna i tävlingen kommer att tillfalla de bäst placerade i finalomgången.


Hantering av personuppgifter
När du registrerar dig i tävlingen godkänner du att Inrikesresor.nu behandlar dina personuppgifter enligt PUL i syftet att kunna ge dig information om tävlingens resultat samt information om nya tävlingar. Uppgifterna som du registrerar är konfidentiella och Inrikesresor.nu förbinder sig att inte använda dessa på ett oanständigt sätt eller att sprida dessa till tredje part annat än i fallen som beskrivs nedan.

Personuppgifterna kommer att hanteras enligt PUL och kommer att sparas i ett (1) år. Uppgifterna kommer att användas för att kontakta vinnarna i tävlingen. Under året som uppgifterna sparas kommer vi även att informera dig via mejl när nya tävlingar och tjänster tillkommer. I och med ditt deltagande i tävlingen godkänner du att ditt namn och ort kan bli publicerat på våra hemsidor (Inrikesresor.nu, utrikesresor.nu och Finlux.se) samt i nyhetsbrev som berör tävlingen. När du deltar i tävlingen anmäler du dig till inrikesresor.nu:s nyhetsbrev samt godkänner att du kan få information från inrikesresor.nu:s samarbetspartners och sponsorer via e-post.

Tidsperiod
Tävlingen pågår mellan den 25 juni 2007 och 31 oktober 2007. Alla är välkomna att deltaga en gång per person. Efter den 31 oktober kommer 50 finalister att tas fram till en final där de kommer att svara på ett par utslagsfrågor samt skriva en motivering. Den personen som svarat rätt på flest frågor och har den bästa motiveringen utses till vinnare av juryn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.  Juryn består av representanter från inrikesresor.nu, utrikesresor.nu samt Finlux. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinster
Förstapris i tävlingen är den 50” Finlux Plasma TV som visats i samband med inrikesresor.nu roadtour. Andrapris är en 37” Finlux LCD TV, tredjepris en 32” LCD TV och fjärdepris är en 26” Finlux LCD TV.
Vinsterna kommer att beskattas som inkomst av tjänst och kommer levereras i Sverige. Vinnaren står för kostnaden om denne önskar få vinsten levererad i ett annat land.

Deltagaren i tävlingen ansvarar för att de uppgifter som lämnas i tävlingen är riktiga. Inrikesresor.nu/utrikesresor.nu har rätt att diskvalificera bidrag som lämnat felaktiga uppgifter.

Har du frågor och funderingar finner du kontaktinformation på kontaktsidan.

 Startsida    Frågor och svar    För företag    Kontakta oss


Vill du veta mer? Läs vår snabbfakta om:
Inrikesresor Billig resa Billigaste resan Fakta inrikesresor Inrikesflyg Jämför Jämfor pris
Flyg Information Pris Resa i Sverige Resor Resor i Sverige Utrikesresor Jämför resor
Sitemap Länkar Saplo

Sponsrat av: Loopia Webbhotell

© 2006-2007 inrikesresor.nu upphovsrätten skyddar allt material på denna sida.